Caz: Dl. Ion Marinescu

Dl. Marinescu Ion nu mai poate fi salvat

Din pacate, nu toate povestile pe care le prezentam au final fericit. In cazul beneficiarului Samusocial, Dl Marinescu Ion, viata a decis sa aiba un final dintre cele mai nefericite.
Dupa eforturi numeroase de a lupta impotriva cancerului pulmonar si a numeroaselor afectiuni diagnosticate de medicii de la Spitalul Militar Bucuresti, respectiv tumora pulmonara lob superios stang, bloc bifascicular, stenoza aortica (ingustarea aortelor), hemoptizie (hemoragie a cailor respiratorii) si anemie secundara Dl Marinescu este imobilizat la pat, asteptandu-si sfarsitul.
Prin intermediul Samusocial din Romania, Dl Marinescu Ion doreste sa multumeasca celor care au fost sensibilizati de cazul dumnealui si au donat bani in speranta insanatosirii.


Diagnostic grav in cazul D-lui Marinescu Ion

Marinescu.Ion-p1

Dupa ce am platit asigurarile medicale pentru a fi la zi, din donatiile facute, Dl Marinescu a fost referit catre Spitalul Militar Carol Davila din Bucuresti. Internat in perioada 6 – 15 septembrie 2011, la sectia Chirurgie toracica, Dl Marinescu a fost externat cu diagnosticul de tumora a traheii, bronhiilor cu evolutie imprevizibila si necunoscuta; insuficienta respiratorie cronica, bloc bifascicular; stenoza aortica.

Vezi fisa de externare.

Vezi plata asigurarilor de sanatate.Va vom tine la curent cu starea de sanatate a Dl Marinescu dupa examentul histopatologic sau cu alte cheltuieli pentru mentinerea evolutiei bolii la un nivel stationar.

Povestea D-lui Marinescu

Marinescu Ion a avut o viata decenta pentru ca a avut un loc de munca stabil, o familie, prieteni. Dupa Revolutie, insa, lucrurile s-au schimbat. Fabrica unde a lucrat a fost desfiintata, astfel ca a fost nevoit sa-si schimbe locul de munca de mai multe ori.
Tot dupa Revolutie sotia l-a parasit, iar dupa partaj a fost nevoit sa locuiasca cu chirie.
De aproximativ 2 ani, din cauza ca nimeni nu l-a mai angajat din cauza varstei, s-a gasit in strada, prin masini abandonate, fara un acoperis sigur de-asupra capului.
In urma cu doar 2 luni, Ion a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Ar mai avea o sansa sa supravietuiasca, totusi. Are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange banii necesari pentru efectuarea unei analize tomograf care i-ar putea salva viata!

Haideti sa-l ajutam pe Ion sa-si recapete speranta la viata. Doneaza orice suma poti in contul:
Nume client: Asociatia SAMUSOCIAL din Romania
Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410
BRD GSG Agentia CarolCUI: 16050641

Mai jos, va rog sa gasiti extrasul de cont cu banii stransi pana in prezent pentru dl Ion Marinescu:
Extras bancar din 19.07.2011