Stiri / Campania de sensibilizare a inceput!
12 octombrie 2010

Samusocial din Romania lanseaza cu sprijinul Fondului Social European, campania de constientizare si sensibilizare a publicului larg asupra situației adulților fara adapost din Bucuresti. Campania se va desfasura timp de o luna in Bucuresti si in alte cateva orase din tara care se confrunta cu aceiasi problema.

Sabina Nicolae, Director Executiv, Samusocial din Romania: “Numarul mare de adulti fara adapost care traiesc pe strazile din Bucuresti ne-a determinat sa initiem aceasta campanie, pentru a prezenta concetatenilor nostri situatia lor dificila si a-i ajuta sa constientizeze faptul ca aceste persoane au avut o viata candva dar au ajuns in strada datorita unor situatii dificile de viata. Societatea trebuie sa le vina in ajutor pentru ca sunt semenii nostri si pentru ca I se poate intampla oricui! Devenind mai empatici la problemele existentei lor dar si responsabili, vom putea sa ii intelegem mai bine si sa intelegem ca trebuie sa le redam dreptul de a fi cetateni ai Capitalei la fel ca noi ceilalti.”

Campania de sensibilizare va cuprinde o serie de elemente de comunicare precum: spot TV, campanie outdoor si print, precum si elemente neconventionale implementate in Bucuresti sau initiative de PR.