Apa Nova Bucuresti

municipiul bucurestiApa Nova Bucureşti, filială a Grupului Veolia Apa, este concesionarul serviciilor publice de apă şi de canalizare din Municipiul Bucureşti pe o perioadă de 25 de ani, începând cu anul 2000.

În centrul valorilor noastre se află consumatorul, care reprezintă sensul întregii activităţi pe care o derulăm. Suntem o companie responsabilă şi din punct de vedere social şi dovedim aceasta, nu numai prin furnizarea unor servicii de calitate, ci şi prin numeroasele proiecte implementate, dedicate consumatorilor şi nevoilor lor.

Suntem conştienţi de impactul acţiunilor noastre zilnice asupra condiţiilor de viaţă ale oamenilor. Pornind de la aceste considerente, ne implicăm continuu în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă şi acţionăm mai ales împotriva risipirii apei. Politica de CSR este axată nu numai pe protejarea mediului, dar totodată şi pe protejarea patrimoniului istoric, cultural, religios şi susţinerea culturii.

Prin parteneriatele pe care le încheiem de aproape 10 ani, am iniţiat programul de responsabilitate socială „Ne pasă”. Şi pentru că ne pasă, susţinem Asociaţia “Samusocial din România”, prin crearea de dispozitive de urgenţă pentru persoanele fără adăpost din Bucureşti.
Apa Nova împreună cu Samusocial acţionează în sensul solidarităţii şi a respectului demnităţii umane, străduindu-ne să-i ajutăm pe cei care sunt nevoiaşi. Astfel, Apa Nova a pus la dispoziţie o casa de 80 m2 şi un teren pe care este instalat un centru de zi Samusocial. De asemenea, am promovat proiectele Samusocial către alte firme mari şi către Primăria Municipului Bucureşti. Implicarea Apa Nova s-a simţit şi în interiorul organizaţiei, unde angajaţii noştri au rezonat cu valorile promovate şi au organizat o colectă de haine care au fost trimise către beneficiarii asociaţiei.

Împreună cu Samusocial vom acţiona în continuare în Bucureşti, oraş de care Ne Pasă, pentru a răspunde direct nevoilor oamenilor de a trăi într-un mediu sănătos, atât din punct de vedere natural, cât şi social.