BRD – Groupe Societe Generale

municipiul bucurestiBRD – Groupe Société Générale este a doua banca a Romaniei dupa totalul activelor. Actionarul majoritar al BRD este Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din zona euro. BRD este o banca universala care ofera servicii atat populatiei, cat si companiilor. Institutia de credit are peste 2,6 milioane clienti si peste 930 de agentii in toata tara.

In 2008 si 2009, banca a primit mai multe distinctii importante, fiind aleasa Banca Anului in Romania de publicatiile financiare internationale Euromoney, The Banker si Global Finance. BRD deruleaza de peste 10 ani proiecte de responsabilitate sociala, implicandu-se in special in proiecte de educatie si insertie sociala a persoanelor defavorizate.

Suntem alaturi de Samusocial inca din anul 2004 pentru ca dorim sa sustinem o initiativa deosebita: aceea de a ajuta o categorie sociala extrem de vulnerabila, asa cum este cea a oamenilor strazii.

Oferind servicii de consiliere medicala, psihologica si profesionala, organizatia acorda o noua sansa la o viata normala unor oameni candva „obisnuiti” si care, dintr-un motiv sau altul, au ajuns sa locuiasca in strada. Parteneriatul cu Samusocial ne ofera oportunitatea de a sustine unul dintre putinele programe din Romania care intradevar reuseste sa imbunatateasca viata oamenilor fara adapost.