Fundatia Intrenationala Carrefour

municipiul bucurestiCreata in decembrie 2000, Fundatia Internationala Carrefour ajuta initiativele de responsabilitate sociala ale companiei si aduce un raspuns nevoilor din cele 20 tari de implantare a Carrefour.

Domeniile sale de interventie sunt legate de aria profesionala a Grupului Carrefour in asa fel incat, prin implicarea lor, salariatii sa poata aduce un ajutor dezvoltarii programelor in urmatoarele sectoare:

- Alimentatie si nutritie prin ajutor alimentar pentru cei mai defavorizati prin instituirea unui demers de donatii alimentare si printr-un sprijin in ce priveste crearea de magazine, bacanii sociale sau si mai mult, sprijin pentru programele de nutritie si de preventie a obezitatii.

- Acces la locuri de munca prin finantarea de microcredite, educatie si formare in carierele companiei.

- Ajutor umanitar mai ales in cazul catastrofelor naturale sau in situatie de urgenta prin trimitere de ajutoare si sustinerea Samu Social International.

Partener istoric al Samu Social International, Fundatia Internationala Carrefour a dorit sa contribuie, inca de la crearea sa in 2007, la extinderea metodei « Samusocial » la Bucuresti ajutand la crearea unui spatiu de igiena.

Convinsa de avantajul demersului sau, Fundatia Internationala Carrefour si-a reiterat in 2009 sprijinul aducand o contributie financiara destinata consolidarii metodelor echipelor mobile de noapte (functionare & material de igiena).

Fundatia Internationala Carrefour
26, quai Michelet – TSA 20016
Levallois-Perret cedex
FRANCE

Site Internet:
www.fondation-internationale-carrefour.org

Contact:
email hidden; JavaScript is required