La Farge

municipiul bucurestiSectorul materialelor de constructii traverseaza o perioada de profunde schimbari ca urmare a cresterii demografice si economice, indeosebi in economiile emergente. Efectul acestei cresteri este amplificarea ritmului de urbanizare, in principal in aceste economii emergente, ceea ce genereaza o crestere fara precedent pentru materiale de constructii, pentru satisfacerea nevoilor de locuinte si infrastructura. Pentru a ramane in frunte, Lafarge se pozitioneaza astfel incat anticipeaza aceste schimbari si este pregatita sa ofere solutii provocarilor noului mileniu: limitarea resurselor, dezvoltarea durabila si amprentarea minima a mediului ambiant.

Mai mult, vocatia umanista a Grupului Lafarge genereaza o abordare speciala pentru aspectele care au legatura cu comunitatile in care acesta desfasoara operatiuni sau pentru proiecte de constructie, renovare, restaurare, realizate pentru a solutiona probleme identificate in aceste comunitati.

De aceea, legatura cu Samusocial din Romania a fost una naturala, coerenta cu preocuparile si implicarea sociala specifica Lafarge. Am sustinut de la inceput activitatile directionate pe lucrul cu persoanele si grupurile dezavantajate din Bucuresti si am asumat sprijinul pentru momentul actual cand, la capatul unor eforturi apreciabile, organizatia implementeaza proiectul de constructie al primului adapost de noapte/centru pentru persoanele fara adapost din Romania.

Seriozitatea, consecventa si profesionalismul Samusocial sunt apreciate si aplaudate de Lafarge.