Unilever

aimfUnilever este una dintre cele mai importante companii de pe piata bunurilor de larg consum, cunoscuta pentru marcile sale, printre care se numara Dero, Omo, Coccolino, Cif, Domestos, Dove, Rexona, Axe, Clear, Sunsilk, Delma, Rama, Becel, Delikat, Knorr, Hellmann’s, Algida, Napoca si Lipton.

Unilever urmareste sa aiba un impact pozitiv asupra comunitatii si mediului, atat prin programe de durata, cat si prin actiuni care raspund nevoilor urgente ale comunitatii, lucrand adesea in parteneriat cu autoritatile si organizatiile non-guvernamentale.

Principalele parteneriate globale ale Unilever sunt incheiate cu Programul Global pentru Alimentatie al Natiunilor Unite (pentru a hrani copiii care sufera de foame si a le imbunatati alimentatia), Federatia Mondiala a Inimii (pentru promovarea sanatatii inimii) si UNICEF (pentru combaterea mortalitatii infantile, prin nutritie si igiena).

Consideram ca ajutorul de urgenta pe care Samusocial il acorda oamenilor fara adapost din Bucuresti – de la asigurarea hranei si pana la acordarea de ingrijiri medicale – reprezinta un sprijin real, acordat cu grija si respect acelor membri ai comunitatii care sunt nevoiti sa traiasca in strada. Ca urmare, contributia Unilever, concretizata in donarea de produse alimentare si de ingrijire personala, a venit ca un lucru natural.