Gazeta Strazii, primul ziar scris de adultii strazii

Samusocial din Romania este mandra sa va prezinte primul ziar scris de adultii strazii, respectiv de beneficiarii sai. Prin acest ziar, dorim sa spargem ideile preconcepute conform carora adultii strazii sunt niste oameni ratati, care nu fac nimic sa iasa din aceasta situatie, ca nu au nici o valoare. Cumva credeti ca vreunul dintre ei si-a dorit sa ajunga om al strazii?

"Gazeta Strazii" este prima publicatie din Bucuresti care insumeaza articolele si povestile de viata spuse direct de persoanele adulte fara adapost, beneficiari ai serviciilor Samusocial din Romania. In cadrul Clubului Creativ - Ocupational organizat in cadrul Cabinetului medico-psiho-social si coordonat de psihologul Samusocial din Romania, cei care au raspuns pozitiv acestei initiative impartasesc din experientele de pana acum, isi amintesc de greutatile sau bucuriile din strada, de momentele placute sau mai putin placute prin care au fost nevoiti sa treaca.

Ziarul se distribuie in mod gratuit la casele de marcat din magazinele Carrefour Bucuresti, insa cei care doresc sa faca donatii in bani pentru a mentine activitatea Clubului, o pot face in contul:
Nume client: SAMUSOCIAL din Romania
Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410
BRD GSG Agentia Carol
CUI: 16050641

Gazeta Strazii, editii publicate