Termeni si conditii

Samusocial din Romania este proprietarul site-ului Samusocial din Romania la adresa web: www.samusocial.ro precum si a marcii Samusocial din Romania. Serviciile pe care site-ul nostru le ofera vizitatorilor se afla exclusiv sub incidenta termenilor si conditiilor prezentate in acest document. Folosind serviciile pe care noi le oferim presupune ca ati citit si inteles termenii si conditiile prezentate si ati fost de acord sa le respectati. Ne rezervam dreptul de a bloca accesul la serviciile pe care le oferim in orice moment si fara justificare prealabila in cazul in care ne sunt aduse la cunostinta furnizarea de informatii false, cu intentia de a induce in eroare sau nu sunt respectate termenii si conditiile impuse prin acest document.  


Responsabilitatile utilizatorilor

Sunteti de acord sa nu folositi serviciile pe care le oferim cu scopul de a:

  • 1.incalca o lege nationala sau internationala;
  • 2.folosi in scop denigrator informatiile si de a aduce un prejudiciu unei persoane sau organizatii;
  • 3.colecta si depozita date privind alti utilizatori;
  • 4.asuma identitatea unei alte persoane sau organizatii sau de a reprezenta in mod eronat o afiliere la o persoana sau organizatie;
  • 5.interfera intr-un mod care ar dauna serviciilor, server-ului, retelei conectate la server sau incalcarea procedurilor si informatiilor pe care le solicitam. 

Sunteti de acord sa nu reproduceti, duplicati, vindeti sau sa exploatati pentru orice beneficiu comercial orice portiune a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la servicii. Administratorii site-ului www.samusocial.ro nu intervin in acordurile care se stabilesc intre organizatiile/grupurile de initiativa si voluntarii care isi ofera serviciile in ceea ce priveste dar fara limitari: sistemul de feedback din partea ambelor parti, solutionarea disputelor sau orice fel de asistenta sau subventionari financiare. Pentru nicio oferta de voluntariat nu ne asumam asigurarea cazarii, a meselor sau a transportului.


Modificarile la termeni si conditii

Ne rezervam dreptul de a schimba termenii si conditiile pentru oferirea serviciilor fara a anunta in prealabil. Daca sunteti subiectul incalcarii noilor modificari veti fi anuntati prin oricare mijloc (e-mail sau telefonic) despre acest fapt. Neconformarea la noile modificari ale termenilor si conditiilor duce la suspendarea oferirii serviciilor noastre.


Modificari ale serviciilor

Ne rezervam dreptul de a modifica, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage.  


Procesul de inregistrare si informatiile personale

Pentru utilizarea serviciilor oferite de site-ul nostru in care este necesara obtinerea unui nume de utilizator si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a va refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre noi si alte companii. Avem dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare.


Continutul provenit din partea utilizatorilor si al tertelor parti

www.samusocial.ro preia si distribuie continut provenit de la utilizatori ai serviciilor si din partea unor terte parti. Nu detinem control editorial asupra acestui continut si nu ne asumam responsabilitatea pentru acuratetea, corectitudinea si prejudiciile pe care acest continut il poate genera. Serviciile, ofertele si alte informatii emise de catre utilizatori sau terte parti apartin autorilor respectivi sau distribuitori de informatie. Avem dreptul, dar nu si obligatia de a monitoriza si interveni in continutul si informatiile necesare folosirii serviciilor astfel incat acestea sa nu contravina termenilor si conditiilor si pentru a corecta anumite greseli de exprimare, ortografice sau de ordin tehnic ce pot duce la afisarea informatiei necorespunzator in paginile site-ului www.samusocial.ro. Prin folosirea serviciilor noastre intelegeti si acceptati faptul ca nu monitorizam continutul pentru acuratete si siguranta.


Drepturile de autor

Continutul site-ului www.samusocial.ro incluzand fara limitari, text, baze de date, software, continut multimedia (inregistrari audio si video), fotografii si elemente grafice fac obiectul legilor din Romania si al legilor internationale privind drepturile de autor. Continutul site-ului nu poate fi copiat, modificat, reprodus, republicat, postat, transmis, vandut sau redistribuit in orice forma fara o permisiune prealabila cu exceptia cazurilor in care informatia poate fi descarcata pe calculator in scopuri persoanale, non-comerciale si non-profit.


Repudieri privind recomandari financiare si legale

Informatia prezenta pe website incluzand fara limitari rapoarte, newsletter, articole si opinii sunt puse la dispozitie doar in scopul informarii si educatiei. Nu au menirea de a asigura recomandari privind legislatie, fiscalitate sau sfaturi privind taxe sau impozite si nu poti fi considerate astfel. Va sugeram sa apelati la personal specializat in cazul in care doriti asemenea informatii.